Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > La Réunion > Autorondreizen

 

Autorondreizen

De ideale manier om het eiland te verkennen is met een selfdrive. Het eiland is klein en de afstanden zijn bijgevolg helemaal niet groot. Het eiland is nog steeds een onderdeel van Frankrik, dit vindt u nog steeds terug in de bouwstijl, de taal en natuurlijk ook in de keuken. In het binnenland vindt u naast hoge, steile bergmassieven begroeid met uitbundige vegetatie ook rokende vulkanen, klaterende watervallen en schilderachtige bergdorpjes. Door de uitstekende infrastructuur en bewegwijzering zijn al deze hoogtepunten goed te bereiken.

Eiland van contrasten - 15 dagen
Eiland van contrasten - 15 dagen
15 dagen individuele rondreis met strandvakantie van/naar St-Denis
La Réunion, het eiland met 1000 gezichten, zoals de lokale bevolking zegt, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, de fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een kleurrijke bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn. Zo kunt u prachtige wandelingen maken, maar ook canyoning en tochten per mountainbike behoren tot de mogelijkheden. De avontuurlijke reis kunt u afsluiten met een ontspannen verblijf in de badplaats St-Gille...
Meer infoGeen prijzen
Circuit de Charme - 8 dagen
Circuit de Charme - 8 dagen
La Réunion wordt ook wel het eiland met de duizend gezichten genoemd. Het is zeker een eiland van contrasten met tropische vegetatie, fascinerende berglandschappen, een actieve vulkaan en een kleurrijke bevolking. Ontdek het charmante La Réunion zelf met een huurauto en tijdens enkele prachtige wandelingen. Aan het einde van uw reis kunt u heerlijk ontspannen aan het kleine maar fraaie zandstrand van St-Gilles of u laten verwennen in een mooi resort op Mauritius.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be