Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > La Réunion > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

La Réunion is gelegen in de Indische Oceaan maar is niet echt een strandbestemming, het is vooral een bestemming voor natuurliefhebbers. U kan er prachtige wandelingen maken.

Voor een huwelijksreis is La Réunion het perfecte eiland om uw huwelijkreis te starten en u sluit deze terug af op het eiland Mauritius. La Réunion en Mauritius vullen elkaar perfect aan, op La Réunion hebt u eerst een actieve vakantie gevuld met prachtige natuur en u eindigt uw reis met een schitterende luilekker strandvakantie op Mauritius.

Rondreis La Réunion - 9 dagen
Rondreis La Réunion - 9 dagen
9 dagen rondreis La Réunion van/naar La Réunion
Tijdens deze combinatiereis ervaart u de hoogtepunten van de eilanden in de Indische Oceaan. Het vulkanische eiland La Réunion, het culturele en strandeiland Mayotte of het eiland Mauritius met prachtige witte zandstranden en de turkooizen zee.
Meer infoGeen prijzen
Eiland van contrasten - 15 dagen
Eiland van contrasten - 15 dagen
15 dagen individuele rondreis met strandvakantie van/naar St-Denis
La Réunion, het eiland met 1000 gezichten, zoals de lokale bevolking zegt, is een eiland van contrasten. De veelzijdigheid van het eiland vindt u terug in de tropische vegetatie, de fascinerende bergen, de actieve vulkaan en een kleurrijke bevolking. La Réunion is een ideaal eiland om actief te zijn. Zo kunt u prachtige wandelingen maken, maar ook canyoning en tochten per mountainbike behoren tot de mogelijkheden. De avontuurlijke reis kunt u afsluiten met een ontspannen verblijf in de badplaats St-Gille...
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be