Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Madagascar > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Voor wie op zoek is naar een avontuurlijke huwelijksreis is Madagascar een prima reisbestemming. Eerst reist men met z’n tweetjes en een privé gids/chauffeur door het land, om de honeymoon te eindigen met een prachtige strandverlening. In het noorden van Madagascar vindt men prachtige stranden, vooral op de kleinere eilandjes zoals Nosy Be, Nosy Komba of Tsarabanjina. Of ten oosten van het hoofdeiland bevindt zich Ile Sainte Marie, een klein eilandje met prachtige stranden, wat ook een prachtige afsluiter van een honeymoon is.

Amporaha Resort
voor lunch en diner biedt de chef-kok de gasten een individueel menu, dat wordt geserveerd in het restaurant. Het hotel heeft ook een kleine moestuin. Visa en Mastercard worden geaccepteerd en geld kan worden gewisseld. Er is een zwembad en een watersportcentrum. Verschillende excursies zoals het ontdekken van de nabijgelegen eilanden worden aangeboden.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen
Princesse Bora Lodge & Spa
de lodge heeft een restaurant in de buurt van het zwembad, bar, speelruimte, bibliotheek, souvenirwinkel en spa. Excursies om het eiland per boot of per terreinwagen te ontdekken, diepzeevissen, waterskiën en duiken worden ter plaatse aangeboden.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen
Bekijk de video
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be