Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Madagascar > Ontdek uw reisdoel

 

Ontdek uw reisdoel

Madagascar is derde grootste eiland ter wereld en ligt in de Indische Oceaan, voor de Afrikaanse oostkust op 400 km van Mozambique. Meer dan 100 miljoen jaar geleden ontstaan door afbrokkeling van het grote Afrikaans-Aziatische oercontinent Gondwana, hebben de fauna en flora van dit stukje aarde zich op een unieke manier ontwikkelt, veel soorten planten en dieren vind je enkel terug op Madagascar. Zoals bijvoorbeeld de lemuren. Zo vindt men er ook veel verschillende culturen, boeiende volkeren en bizarre rituelen.
Het rode eiland heeft niet alleen dicht begroeide regenwouden maar men vindt er ook ongelooflijk mooie witte zandstranden. Het binnenland kent veel verschillende landschappen en klimaatzones.
Het eiland wordt wel eens beschreven als een mengelmoes van Afrika kleuren en geuren en de mysteries van Azië. Het is echter geen van beide, het is uniek. Madagascar is nog weinig toeristisch, wat een reis extra bijzonder maakt maar toch ook wel een ietwat flexibele en avontuurlijke reiziger vraagt. Men reist immers door een van de armste landen ter wereld.

 
Geselecteerde accommodaties door Africa Tours
Amporaha Resort
voor lunch en diner biedt de chef-kok de gasten een individueel menu, dat wordt geserveerd in het restaurant. Het hotel heeft ook een kleine moestuin. Visa en Mastercard worden geaccepteerd en geld kan worden gewisseld. Er is een zwembad en een watersportcentrum. Verschillende excursies zoals het ontdekken van de nabijgelegen eilanden worden aangeboden.
4.0 starsMeer infoGeen prijzen
Princesse Bora Lodge & Spa
de lodge heeft een restaurant in de buurt van het zwembad, bar, speelruimte, bibliotheek, souvenirwinkel en spa. Excursies om het eiland per boot of per terreinwagen te ontdekken, diepzeevissen, waterskiën en duiken worden ter plaatse aangeboden.
3.5 starsMeer infoGeen prijzen

Bekijk onze slideshow
Aanbevolen tours door Africa Tours!
  1. Kennismaking met Madagaskar - 10 dagenKennismaking met Madagaskar - 10 dagen
    10 dagen reis door het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan van/tot Antananarivo
  2. Het tropische noorden - 8 dagenHet tropische noorden - 8 dagen
    8 dagen rondreis van Diego Suarez naar Nosy Be
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be