Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Madagascar > Rondreizen met privégids

 

Rondreizen met privégids

Madagascar is een unieke reisbestemming die het best en leukst wordt bereisd met een privé gids/chauffeur. Op de wereldkaart lijkt het een klein eilandje, maar in werkelijkheid is het zo groot is als Frankrijk en de Benelux samen. U geniet van een eigen lokale gids/chauffeur die u alles van het land en bevolking kan vertellen en waar u alles kan aan vragen, hier en daar stoppen, even terugkeren, een foto nemen, … kortom u bepaalt zelf het tempo van uw reis en kan volop genieten van de prachtige landschappen zonder op de weg te moeten letten. In de nationale parken geniet je ook telkens de uitleg en begeleiding van een lokale gids.
De formule van een eigen gids/chauffeur laat ook maatwerk toe, de reis kan volledig uitgestippeld worden volgens uw wensen.

Ontdek het magische eiland - 19 dagen
Ontdek het magische eiland - 19 dagen
Rit naar het westen naar Miandrivazo, waar de driedaagse boottocht over de Tsiribihina rivier begint. Avontuurlijke reis naar de Tsingy van Bemaraha en de beroemde Allée des Baobabs. Vandaar vlucht naar het droge zuiden om te genieten van een paar gezellige dagen op het strand. Vervolgens landinwaarts met treinrit langs de oostkust en een bezoek aan nationale parken.
Meer infoGeen prijzen
Veelzijdig Madagaskar - 16 dagen
Veelzijdig Madagaskar - 16 dagen
16 dagen reis door het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan van/tot Antananarivo
Tijdens deze rondreis verkent u de meeste hoogtepunten van het eiland, zo bezoekt u in het zuiden de nationale parken Ranomafana en Isalo. In het oosten reist u naar het Pangalanes kanaal en Tamatave. De reis wordt afgesloten met een strandverlenging op het paradijselijke pirateneiland Ile Ste-Marie.
Meer infoGeen prijzen
Kennismaking met Madagaskar - 10 dagen
Kennismaking met Madagaskar - 10 dagen
10 dagen reis door het heuvelachtige hoogland, het regenwoud en de oceaan van/tot Antananarivo
Deze reis is perfect voor wie iets minder tijd heeft maar toch de meeste hoogtepunten van het eiland wil aandoen, zo bezoekt u de hoofdstad Antananarivo en in het zuiden de nationale parken Ranomafana en Isalo. De reis eindigt in het westen van het eiland met het strand in Ifalty.
Meer infoGeen prijzen
Het tropische noorden - 8 dagen
Het tropische noorden - 8 dagen
8 dagen rondreis van Diego Suarez naar Nosy Be
Het tropische noorden van Madagaskar bestaat voor een groot deel uit vanille- en suikerrietplantages. Ontdek tijdens deze tour de schilderachtige schoonheid van de 3 baaien in de omgeving van Diego Suarez, het nationale park Montagne d’Ambre en Ankarana alsook het kustdorp Ankify aan de noordwestkust.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be