Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Seychellen > Catamaran

 

Catamaran

Weinig archipels lenen zich zo goed voor een zeilcruise als de Seychellen. Het land bestaat uit 115 eilanden, elk met een specifiek karakter : 43 eilanden liggen dichtbij elkaar (41 van graniet, 2 van koraal) en 72 eilanden (uitsluitend van koraal) liggen verder af. In het algemeen kunnen zes grote groepen onderscheiden worden die relatief gemakkelijk tijdens uw cruise aangedaan kunnen worden : de buureilanden, de Amirantes, de Zuidelijke koraaleilanden, Alphonse, Farquhar en Aldabra.

Met de zeilboot kunt u aanleggen aan een eindeloze lijst van 's werelds mooiste stranden. Telkens weer waant u zich Robinson ín The Blue Lagoon, en na elke avontuurlijke dag kunt u 's avonds aanleggen in zo'n haventje uit de "Bounty" reclames.

Wie droomt er niet van zo'n tocht, in het gezelschap van familie, vrienden of collega's ? Op eenvoudige vraag kunnen wij allerlei programma's samenstellen, van 3 over 7 tot 10 en zelfs 14 dagen!

Zeilcruise per catamaran - 6 dagen
Zeilcruise per catamaran - 6 dagen
6 dagen privézeiltocht met eigen schipper van/naar Mahé
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van alles wat het paradijs u te bieden heeft. U vaart zorgeloos van eiland tot eiland. Samen met uw schipper ontdekt u verlaten bountystranden, prachtige natuur, de beste snorkelplaatsen en de Creoolse cultuur. Persoonlijke service en individualiteit zijn topprioriteit op dit luxe schip.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be