Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Seychellen > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Op zoek naar door palmbomen omzoomde droomstranden? Helderblauwe oceaan en prachtig wit zand? Dat vindt u op de Seychellen! Deze honeymoonbestemming bestaat uit 115 eilanden met ieder zijn eigen charme en natuurpracht. Daarom is het zeker een aanrader om enkele van deze tropische eilanden te bezoeken. Op de Seychellen vindt men geen massatoerisme of overvolle stranden, er heerst een heel romantische en relaxte sfeer. Je vindt er planten die nergens anders ter wereld te vinden zijn zoals de coco de mer, een kokospalmsoort waarvan de volgroeide vrucht ruim 25 kg kan wegen. De onderwaterwereld is er een paradijs om te gaan snorkelen en duiken. De Seychellen is een exclusieve bestemming voor uw droom huwelijksreis!

Islandhopping Seychellen
Islandhopping Seychellen
Islandhoppen is de ideale manier om de unieke natuurpracht van de Seychellen te ontdekken. Elk eiland betovert u met zijn eigen onweerstaanbare flair en uitstraling. Verbaas u over de paradijselijke schoonheid van de Inner Islands: Mahé, Praslin en La Digue.
Meer infoGeen prijzen
Kenia & Seychellen - 13 dagen
Kenia & Seychellen - 13 dagen
Out of Africa en het eilandenparadijs in de Indische Oceaan
Na indrukwekkende safari’s in de wildreservaten van Kenia verblijft u een paar dagen op het eilandenparadijs van de Seychellen.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be