Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Indische Oceaan > Seychellen > Islandhopping

 

Islandhopping

De Seychellen bieden de ideale mogelijkheden voor Islandhopping. De belangrijkste eilanden zijn de ‘inner islands’. Dit is een verzameling van granieteilanden waaronder het hoofdeiland Mahé, Praslin, La Dique, Silhouette, North en Frégate Island. De granieteilanden zijn heuvelachtig en hebben een tropische begroeiing. Op Praslin bevindt zich de Vallée de Mai, een prachtig natuurgebied midden op het eiland, waar de bijzondere Coco de Mer-palm groeit. Deze palm heeft vruchten met een speciale vorm die wel tot 20-25kg kunnen wegen.

Verder kennen deze ‘inner islands’ talrijke unieke vogelsoorten, sommige eilanden zijn dan ook uitgeroepen tot beschermd natuurgebied. Praslin en La Dique beschikken over twee van de mooiste stranden, Anse Lazio en Anse Source d’Argent. De ‘outer islands‘ zijn in feite alle andere verder gelegen eilanden en zijn koraaleilanden. De belangrijkste zijn Bird Island, Denis, Desroches en Alphonse Island. Tussen alle verschillende eilanden zijn er regelmatig binnenlandse vluchten of ferries.

Zeilcruise per catamaran - 6 dagen
Zeilcruise per catamaran - 6 dagen
6 dagen privézeiltocht met eigen schipper van/naar Mahé
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van alles wat het paradijs u te bieden heeft. U vaart zorgeloos van eiland tot eiland. Samen met uw schipper ontdekt u verlaten bountystranden, prachtige natuur, de beste snorkelplaatsen en de Creoolse cultuur. Persoonlijke service en individualiteit zijn topprioriteit op dit luxe schip.
Meer infoGeen prijzen
Droomeilanden - 13 dagen
Droomeilanden - 13 dagen
Ontdek de mooiste kanten van de Seychellen. We hebben voor u een gevarieerde combinatie met bijzondere eilanden en uitstekende accommodaties uitgezocht. Op deze reis is er tijd genoeg om op excursie te gaan en om te ontspannen.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be