Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Kenia > Begeleide rondreizen

 

Begeleide rondreizen

Kenia is geen land waar men zelf kan rijden, de Keniaanse wegen laten dit niet echt toe. Daarom biedt Africa Tours verschillende begeleide rondreizen aan. Deze safari’s zijn telkens op basis van een kleine internationale groep, met maximum 7 personen. Deze worden begeleid door een Engelstalige gids/chauffeur in een minibus met een safari-dak, iedereen heeft een gegarandeerde zitplaats aan het raam. De rondreizen hebben vaste vertrekdagen en starten en eindigen in de hoofdstad Nairobi.

Best of Kenya - 7 dagen
Best of Kenya - 7 dagen
7 dagen safari naar de bekendste wildparken van Kenia van/naar Nairobi
Dé klassieke Kenia safari! U beleeft tijdens deze reis de wijde en wildrijke grasvlaktes van de Masai Mara, u bezoekt Lake Nakuru en zijn duizenden flamingo’s en u kunt in het Amboseli NP genieten van het schitterende uitzicht op de Kilimanjaro. De eerste nacht brengt u door in Nairobi, zodat u kunt acclimatiseren. U kunt kiezen uit 2 accommodatiecategorieën: Standaard (STD) of Superior (SUP).
Meer infoPrijs vanaf 1794 euro
Best of Kenya & Tanzania (STD) - 13 dagen
Best of Kenya & Tanzania (STD) - 13 dagen
13 dagen de hoogtepunten van Oost-Afrika van/naar Nairobi
Met deze reis combineert u de hoogtepunten van Oost-Afrika. Beleef de nationale parken van Tanzania en Kenia en maak kennis met de verschillende culturen van deze 2 landen.
Meer infoPrijs vanaf 4235 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be