Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Kenia > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Kenia is een perfecte honeymoon bestemming! Overdag gaat u op een avontuurlijke safari op zoek naar wild en tussen de gamedrives door kan u zich laten verwennen in de lodges of tented camps. Geniet van een heerlijke massage of spabehandeling. ’s Morgens kan u genieten van een champagne ontbijt en ’s avonds na een betoverende zonsondergang van een romantisch diner in de bush. De witte zandstranden en de azuurblauwe Indische Oceaan zorgen voor een prachtige afsluiter van uw huwelijksreis.

Kenia intensief - 8 dagen
Kenia intensief - 8 dagen
8 dagen rondreis door het noorden van Kenia en de Masai Mara
Tijdens deze rondreis bezoekt u de noordelijke nationale parken van Kenia. Hoogtepunten van de reis: het dorre landschap van Samburu NP, het dichtbeboste Aberdare NP, flamingokolonieën en neushoorns aan Lake Nakuru, en kuddes van verschillende diersoorten, roofkatten en olifanten in de wereldberoemde Masai Mara.
Meer infoPrijs vanaf 2025 euro
Diamant van Kenia - 8 dagen
Diamant van Kenia - 8 dagen
8 dagen luxueuze fly-in safari van Mombasa naar Nairobi
Per privé Cessna Grand Caravan, voorzien van grote ramen en 8 comfortabele en luxueuze first class stoelen, wordt u naar de mooiste nationale parken van het land gevlogen. Geniet onderweg van het uitzicht op de olifantenkuddes en de zwart-witte zebra’s op de uitgestrekte savanne. Een unieke belevenis! Tijdens de uitstekende safari’s kunt u genieten van prachtige Afrikaanse dieren.
Meer infoPrijs vanaf 4329 euro
Big Five in style - 8 dagen
Big Five in style - 8 dagen
8 dagen luxe safari buiten de gebaande paden
Dit is van het beste wat Kenia te bieden heeft. U reist in absolute stijl en op unieke wijze ervaart u de mooiste nationale parken van Kenia. Laat u in de Masai Mara door de rijkdom aan wilde dieren verbazen en wordt betoverd door de prachtige landschappen van Meru NP. In Amboseli treft u de majestueuze Kilimanjaro met aan de voet grote kuddes olifanten! Dit is dé safari die u moet gedaan hebben!
Meer infoPrijs vanaf 4198 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be