Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Kenia > Reizen voor families

 

Reizen voor families

Maak eens een reis door een grote dierentuin.

Kenia heeft enkele van de mooiste en wildrijkste parken van Afrika en is hierbij een ideale bestemming voor een rondreis met uw gezin of uw familie. Eén van de leukste manieren is met een eigen privégids/chauffeur. De rondreis gebeurt in een minibus of 4x4 jeep met telkens een opklapbaar dak en 7 raamplaatsen helemaal alleen voor uw gezin. Op deze manier bepaalt u zelf het tempo van de reis, kunt u stoppen waar u wenst of iets langer blijven stilstaan bij het gespotte wild.

Een fly-in safari daarentegen zorgt ervoor dat de afstanden beperkt worden en de kinderen geen lange autoritten dienen te trotseren.

Hieronder vindt u enkele kant en klare rondreizen maar uiteraard stippelt Africa Tours ook uw gezinsreis volledig uit op maat. Zodat de reis volledig aan de wensen van u en uw gezin voldoet.

Kenia intensief - 8 dagen
Kenia intensief - 8 dagen
8 dagen rondreis door het noorden van Kenia en de Masai Mara
Tijdens deze rondreis bezoekt u de noordelijke nationale parken van Kenia. Hoogtepunten van de reis: het dorre landschap van Samburu NP, het dichtbeboste Aberdare NP, flamingokolonieën en neushoorns aan Lake Nakuru, en kuddes van verschillende diersoorten, roofkatten en olifanten in de wereldberoemde Masai Mara.
Meer infoPrijs vanaf 2025 euro
Familiereis Kenia - 8 dagen
Familiereis Kenia - 8 dagen
8 dagen individuele reis speciaal voor gezinnen van/naar Nairobi met optionele strandverlenging
Beleef de wildernis tijdens safari’s met het hele gezin. Met deze rondreis vermijdt u de lange autoritten, de transfers gebeuren per klein vliegtuigje. Zo kunt u de tijd optimaal benutten terwijl jullie samen op zoek gaan naar de wilde dieren van Afrika. De reis is een spannende, informatieve, avontuurlijke en onvergetelijke belevenis voor het hele gezin! Speels leren kinderen van alle leeftijden over de natuur en cultuur van Afrika. Een unieke belevenis die het hele gezin la...
Meer infoPrijs vanaf 1016 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be