Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Kenia > Rondreizen met privégids

 

Rondreizen met privégids

Kenia is een land dat u begeleid dient te bezoeken. Eén van de leukste manieren is met een eigen privégids/chauffeur. Op deze manier bepaalt u enigszins zelf het tempo van de reis, kunt u stoppen waar u wenst of iets langer blijven stilstaan bij het gespotte wild. Uw gids is Engelstalig en beschikt over een enorme kennis en ervaring om safari’s te rijden en wild op te sporen, maar hij kan u naast de safari’s ook veel vertellen over het dagelijkse leven in Kenia. De rondreis gebeurt telkens in een minibus of 4x4 jeep met telkens een opklapbaar dak en 7 raamplaatsen.

Deze formule biedt u dus heel wat flexibiliteit, ze laat ook de ruimte om uw rondreis volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen of om een compleet nieuwe reis uit te werken. Africa Tours puzzelt deze graag voor u in elkaar.

Kenia intensief - 8 dagen
Kenia intensief - 8 dagen
8 dagen rondreis door het noorden van Kenia en de Masai Mara
Tijdens deze rondreis bezoekt u de noordelijke nationale parken van Kenia. Hoogtepunten van de reis: het dorre landschap van Samburu NP, het dichtbeboste Aberdare NP, flamingokolonieën en neushoorns aan Lake Nakuru, en kuddes van verschillende diersoorten, roofkatten en olifanten in de wereldberoemde Masai Mara.
Meer infoPrijs vanaf 2025 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be