Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Tanzania > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Tanzania is een perfecte honeymoon bestemming. Overdag gaat u op een avontuurlijke safari op zoek naar wild en tussen de gamedrives door kan u zich laten verwennen in de lodges of tented camps. Geniet van een heerlijke massage of spa-behandeling. ’s Morgens genieten van een champagne ontbijt of ’s avonds na een betoverende zonsondergang genieten van een romantisch diner in de bush. De witte zandstranden van Zanzibar en de azuurblauwe Indische Oceaan zorgen voor een prachtige afsluiter van uw huwelijksreis.

In het spoor van het wild - 7 dagen
In het spoor van het wild - 7 dagen
7 dagen individuele reis Serengeti, Ngorongoro, Tarangire NP van/naar Arusha
Asilia beheert een aantal exclusieve en luxueuze tented camps in Tanzania, waaronder het bijzondere Olakira Camp en Dunia camp in de Serengeti en het Oliver’s Camp in het Tarangire NP. Speciaal aanbevolen voor gasten die op zoek zijn naar een bijzondere en individuele reis en waarde hechten aan exclusiviteit en comfort.
Meer infoPrijs vanaf 5474 euro
Bush & Beach in het zuiden - 9 dagen
Bush & Beach in het zuiden - 9 dagen
9 dagen fly-in safari in prachtige camps & strandverblijf van/naar Dar es Salaam
Geniet van een safari en strandvakantie! Enerzijds maakt u safari’s ´off the beaten track´ in het Selous GR en Ruaha NP en anderzijds geniet van heerlijke dagen aan een ongerept wit zandstrand! De luxueuze en sfeervolle camps betoveren u met hun bijzondere ligging en intimiteit – zowel op zandige oevers van de rivier en in het midden van een palmentuin aan een meer als aan de kust van de Indische Oceaan!
Meer infoPrijs vanaf 5157 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be