Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Tanzania > Reizen voor families

 

Reizen voor families

Maak eens een reis door een grote dierentuin. Tanzania heeft enkele van de mooiste en wildrijkste parken van Afrika en is hierbij een ideale bestemming voor een rondreis met uw gezin of uw familie. Eén van de leukste manieren is met een eigen privégids/chauffeur, de rondreis gebeurt in een 4x4 jeep met telkens een opklapbaar dak en 7 raamplaatsen helemaal alleen voor uw gezin. Op deze manier bepaalt u zelf het tempo van de reis, kunt u stoppen waar u wenst of iets langer blijven stilstaan bij het gespotte wild. Een fly-in of halve fly-in safari daarentegen zorgen ervoor dat de afstanden beperkt worden en de kinderen geen lange autoritten dienen te trotseren.
Hieronder vindt u enkele kant-en-klare rondreizen maar uiteraard stippelt Africa Tours ook uw gezinsreis volledig uit op maat. Zodat de reis volledig aan de wensen van u en uw gezin voldoet.

Het mooiste van Tanzania - 8 dagen
Het mooiste van Tanzania - 8 dagen
8-daagse rondreis met privégids/chauffeur
Altijd al op safari gewild in Tanzania en de mooiste natuurreservaten willen zien? Dan is dit dé reis voor u! U maakt de reis met een privégids, dus u hoeft geen rekening te houden met andere deelnemers. De ervaren Engelssprekende gids vertelt u alles over het wild en u verblijft in kleinschalige accommodaties. Aan het eind van de safari vliegt u terug naar Arusha, waardoor u geen onnodige tijd kwijt bent met reizen. Kortom: dé ideale safari!
Meer infoPrijs vanaf 2781 euro
Familiereis Tanzania - 6 dagen
Familiereis Tanzania - 6 dagen
6 dagen individuele safari speciaal voor gezinnen met kinderen van/naar Arusha
Tanzania is een ideale safaristemming voor het hele gezin. Het korte programma is speciaal opgesteld en brengt u en uw kinderen naar de twee hoogtepunten van het noorden: de Serengeti en de Ngorongoro krater, u komt nauw in contact met de grandioze dierenwereld van Tanzania. U verandert niet vaak van accommodatie, de ritten zijn kort en de familie lodges bieden amusement voor iedereen.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be