Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Oostelijk Afrika > Tanzania > Rondreizen met privégids

 

Rondreizen met privégids

Tanzania is een land dat u begeleid dient te bezoeken. Eén van de leukste manieren is met een eigen privégids/chauffeur. Op deze manier bepaalt u enigszins zelf het tempo van de reis, kunt u stoppen waar u wenst of iets langer blijven stilstaan bij het gespotte wild. Uw gids is Engelstalig en beschikt over een enorme kennis en ervaring om safari’s te rijden en wild op te sporen, maar hij kan u naast de safari’s ook veel vertellen over het dagelijkse leven in Kenia. De rondreis gebeurt telkens in een 4x4 jeep met een opklapbaar dak en 7 raamplaatsen.
Deze formule biedt u dus heel wat flexibiliteit, ze laat ook de ruimte om uw rondreis volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen of om een compleet nieuwe reis uit te werken. Africa Tours puzzelt deze graag voor u in elkaar.

Het mooiste van Tanzania - 8 dagen
Het mooiste van Tanzania - 8 dagen
8-daagse rondreis met privégids/chauffeur
Altijd al op safari gewild in Tanzania en de mooiste natuurreservaten willen zien? Dan is dit dé reis voor u! U maakt de reis met een privégids, dus u hoeft geen rekening te houden met andere deelnemers. De ervaren Engelssprekende gids vertelt u alles over het wild en u verblijft in kleinschalige accommodaties. Aan het eind van de safari vliegt u terug naar Arusha, waardoor u geen onnodige tijd kwijt bent met reizen. Kortom: dé ideale safari!
Meer infoPrijs vanaf 2781 euro
In het spoor van het wild - 7 dagen
In het spoor van het wild - 7 dagen
7 dagen individuele reis Serengeti, Ngorongoro, Tarangire NP van/naar Arusha
Asilia beheert een aantal exclusieve en luxueuze tented camps in Tanzania, waaronder het bijzondere Olakira Camp en Dunia camp in de Serengeti en het Oliver’s Camp in het Tarangire NP. Speciaal aanbevolen voor gasten die op zoek zijn naar een bijzondere en individuele reis en waarde hechten aan exclusiviteit en comfort.
Meer infoPrijs vanaf 5474 euro
Serengeti & Ngorongoro - 5 dagen
Serengeti & Ngorongoro - 5 dagen
5-daagse safari Serengeti & Ngorongoro krater van/naar Arusha
Tijdens deze korte safari verkent u niet alleen het beroemde Serengeti NP en de Ngorongoro krater, maar ook de ´wieg van de mensheid´ Olduvai Gorge. U zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van de uitgestrekte vlaktes van Seregenti en de rijke dierenwereld van de Ngorongoro krater - UNESCO werelderfgoed. Deze safari is uitstekend voor wie iets minder tijd heeft of de safari’s liever beperkt houdt.
Meer infoPrijs vanaf 2063 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be