Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Botswana > Autorondreizen

 

Autorondreizen

Botswana is het echte Afrika - de grote steden zijn verbonden door uitstekende geasfalteerde wegen, maar de wildgebieden zijn afgelegen en wild, met weinig of geen infrastructuur. Verkeersborden zijn heel gering in sommige gebieden van Botswana, met name in de wildparken en nationale parken.

Bijvoorbeeld, in het Moremi Wildlife Reserve en de Okavango Delta veranderen de wegsystemen (kleine zandwegen) elk jaar ten gevolge van de stijgende delta en de regen waardoor wegen overspoelt worden en niet meer toegankelijk zijn. Hierdoor worden nieuwe wegen gemaakt, wanneer het water zakt. Binnen de nationale parken zijn er geen verkeersborden en er is geen infrastructuur om voedsel en andere noodzakelijke items aan te vullen.

Deze bestemming is dus niet voor 'watjes', ze bestaat uit afgelegen gebieden alleen toegankelijk voor reizigers die volledig zelfvoorzienend zijn (zelfs water en voedsel in sommige gevallen). Een self drive safari is een avontuur en het is leuk, maar het kan moeilijk zijn: men kan verdwalen of vast komen te zitten; het omgaan met de hitte en insecten; en de blootstelling aan wilde dieren. Niet voor iedereen!

Off-road safari - 19 dagen
Off-road safari - 19 dagen
19 dagen rondreis per 4x4 van/naar Windhoek door Namibië, Caprivi, Victoria Falls en Botswana
Deze omvangrijke self drive voor individuele reizigers door Namibië en Botswana is een buitengewone ervaring. De reis in een 4x4 over stoffige zandwegen is zelfs een uitdaging voor ervaren off-road liefhebbers. De accommodaties in lodges en camps hebben wij vooraf gereserveerd. De lodges hebben vaak maar een paar kamers en zonder reservering vooraf kunt u er niet terecht. Voor Botswana geldt dat u zonder reservering van accommodatie/camping geen toegang tot de nationale parken ...
Meer infoPrijs vanaf 5305 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be