Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Botswana > Begeleide rondreizen

 

Begeleide rondreizen

Botswana is groot, wild en vol met heel grote dieren: het is zeker geen self-drive bestemming voor beginners, 4x4 ervaring is vereist. De manieren om dit land te bezoeken is dan ook via begeleide kampeersafari's over land of per fly-in safari's. Hieronder dan ook een greep uit ons aanbod van begeleide reizen.

Wildside Botswana - 14 dagen
Wildside Botswana - 14 dagen
14 dagen safari in kleine groep van Johannesburg naar Livingstone met Sunway Safaris
Maak op deze kampeersafari kennis met de mooiste wildreservaten en nationale parken van Botswana. In open safarivoertuigen beleeft u de fascinerende dierenwereld van Afrika van heel dichtbij. Een avontuurlijke reis voor jongeren en zij die zich nog jong voelen. Een safari voor natuurliefhebbers die hun ervaringen graag delen met gelijkgestemde medereizigers.
Meer infoPrijs vanaf 1690 euro
Botswana Classic Explorer - 9 dagen
Botswana Classic Explorer - 9 dagen
9 dagen luxueuze kampeersafari van Kasane naar Maun
Stelt u zich eens voor. U gaat in ´pioniersstijl´ op ontdekkingsreis door een van de laatste wildparadijzen van Afrika. U verkent de fascinerende Okavango Delta, maakt kennis met de mystieke landschappen van het Moremi wildreservaat en gaat op safari in de savannes nabij het Savuti kanaal. Het eerste hoogtepunt vormt een verblijf aan de Chobe rivier in het Chobe NP. ´Pioniersstijl´ betekent tijdens deze reis gemoedelijke tentenkampen met een kampvuur, genieten van een biertje of een glas wijn tijdens de zonsondergang...
Meer infoPrijs vanaf 4417 euro
Elephant Trail - 15 dagen
Elephant Trail - 15 dagen
15-daagse rondreis in de Okavango Delta van Kasane naar Livingstone
Deze kampeerreis brengt u op de oeroude paden van de olifanten in de Okavango delta. Geniet van de afwisselende landschappen, rivierdalen, savannes, de wereldberoemde Okavango delta en het rijke dierenleven van Afrika. Een reis in kleine groepen met gegarandeerd vertrek.
Meer infoPrijs vanaf 2055 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be