Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Botswana > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Als u voor uw huwelijksreis droomt van een authentieke safari in exclusieve, luxueuze accommodaties, dan is Botswana uw land!
Safari's zijn hier van uitstekende kwaliteit. Gaande van buitengewone koloniale hotels met vorstelijke suites tot kleinschalige luxe tented camps, er is voor elk wat wils.

Botswana heeft tal van afgelegen en ongerepte wildernis locaties waar romantische lodges zijn weggestopt ver van de drukte. Het personeel besteedt veel zorg aan de huwelijksreis, met spectaculaire verrassingen en traktaties. Genieten maar!

Botswana is natuurlijk een bijzonder dure bestemming, maar dankzij onze online tool ‘Give a trip’ kunnen de genodigden op uw huwelijksfeest een bijdrage leveren bij het waarmaken van uw droomreis! Klik hier voor meer details.

Fly-in met Desert & Delta - 9 dagen
Fly-in met Desert & Delta - 9 dagen
9 dagen fly-in safari met Desert & Delta Safaris van Maun naar Kasane of omgekeerd
Desert & Delta Safaris, een van de eerste aanbieders van safari lodges in de hogere klasse, runt 9 exclusieve lodges en camps in de nationale parken en wildreservaten van Botswana. De lodges en camps bieden als accommodatie ruime safaritenten of chalets van steen of hout, veelal met rietgedekte daken.
Meer infoPrijs vanaf 4142 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be