Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Malawi > Autorondreizen

 

Autorondreizen

Voor wie graag op individuele basis reist, zijn onze uitgewerkte autorondreizen de ideale oplossing. Met een vooraf gehuurde auto, een uitgestippelde route en vooraf geboekte accommodaties heeft u een zee van tijd om volop te genieten van uw vakantie! En dit alles in uw eigen tempo! Deze autorondreizen zijn uiteraard ook combineerbaar met andere producten uit ons gamma. Bovendien kunnen wij ook alle autorondreizen op maat voor u opmaken.

Bergen, safari, strand ... - 13 dagen
Bergen, safari, strand ... - 13 dagen
13 dagen autorondreis door het zuiden en midden van Malawi van/naar Lilongwe
Deze autorondreis brengt u door het zuiden en midden van Malawi. Zo kunt u ten volle genieten van het warme hart van Afrika. Deze bestemming is bekend vanwege haar vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en de kleine, authentieke dorpjes met verscheidene lokale markten. De wegen zijn over het algemeen goed en niet te druk, maar let wel op voor de vele voetgangers, fietsers, volgeladen trucks en eventuele putten in de weg.
Meer infoPrijs vanaf 2369 euro
Onbekende nationale parken - 15 dagen
Onbekende nationale parken - 15 dagen
15 dagen autorondreis door Malawi & Zambia van/naar Lilongwe
Deze autorondreis neemt u mee naar het noorden van Malawi tot in het afgelegen Nyika National Park. Er wordt ook een verlenging gemaakt naar het South Luangwa National Park in Zambia. Tijdens de autorondreis verkent u wonderschone, maar minder bekende, kleine nationale parken. U gaat op safari en geniet van het Afrikaanse landschap. De mooiste stranden vindt u aansluitend in Chintheche aan het beroemde Lake Malawi, geniet van de rust en relax!
Meer infoPrijs vanaf 3285 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be