Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Malawi > Begeleide rondreizen

 

Begeleide rondreizen

Reist u liever in groep in plaats van individueel, dan kan Africa Tours u een verscheidenheid aan begeleide rondreizen in internationaal gezelschap aanbieden. Deze trips variëren van kampeerreizen tot middenklasse reizen.
Afrika is bij uitstek ook het meest geschikte continent voor 'overland reizen'. Een typische overland reis duurt meerdere weken en gaat door verschillende gebieden en landen. Soms bestrijkt het zelfs een volledig continent. “Off the beaten track” krijgt hier een nieuwe betekenis. Hieronder een greep uit ons aanbod, maar contacteer ons voor meer info.

Malawi & Zambia Explorer - 15 of 22 dagen
Malawi & Zambia Explorer - 15 of 22 dagen
22 dagen Luangwa dal & Noord- & Zuid-Malawi van/naar Lilongwe
Ontdek het warme hart van Afrika en het South Luangwa NP in Zambia. De veelzijdigheid van Malawi met de bergen, plateaus en het kolossale Lake Malawi en de rijke cultuur zullen u zeker aangenaam verrassen. In Zambia zult u versteld staan van de prachtige nationale parken en de ongelooflijk veelzijdige fauna. Deze reis biedt u de ideale gelegenheid om Afrika te ontdekken in een kleine groep met deskundige begeleiding. Deze reis ook in een kortere deeletappe van 15 dagen worden gemaakt. Combineer bijvoorbeeld ...
Meer infoPrijs vanaf 2661 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be