Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Malawi > Reizen voor families

 

Reizen voor families

De volgende keer wanneer u uit uw raam naar onze grijze vochtige lucht kijkt, overweeg eens de mogelijkheid om wakker te worden en uit te kijken over een onmogelijk blauw zoetwatermeer terwijl u denkt wat de dag voor de boeg heeft: duiken of zeilen? Kajakken of vogels kijken? Mountainbiken of snorkelen?

Dat zijn enkele van de mogelijkheden tijdens uw vakantie op Malawi. De ideale bestemming voor actieve families die ook willen ontspannen tijdens hun vakantie, en genieten van de sfeer van één van vriendelijkste en veiligste landen van Afrika. Combineer het strand met een aantal safari's in één van de Malawi parken of reserves (of ergens anders voor die kwestie) en opeens heeft u de vakantie van uw leven met uw gezin.

Contacteer ons hier voor een offerte op maat.

Bergen, safari, strand ... - 13 dagen
Bergen, safari, strand ... - 13 dagen
13 dagen autorondreis door het zuiden en midden van Malawi van/naar Lilongwe
Deze autorondreis brengt u door het zuiden en midden van Malawi. Zo kunt u ten volle genieten van het warme hart van Afrika. Deze bestemming is bekend vanwege haar vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en de kleine, authentieke dorpjes met verscheidene lokale markten. De wegen zijn over het algemeen goed en niet te druk, maar let wel op voor de vele voetgangers, fietsers, volgeladen trucks en eventuele putten in de weg.
Meer infoPrijs vanaf 2369 euro
Onbekende nationale parken - 15 dagen
Onbekende nationale parken - 15 dagen
15 dagen autorondreis door Malawi & Zambia van/naar Lilongwe
Deze autorondreis neemt u mee naar het noorden van Malawi tot in het afgelegen Nyika National Park. Er wordt ook een verlenging gemaakt naar het South Luangwa National Park in Zambia. Tijdens de autorondreis verkent u wonderschone, maar minder bekende, kleine nationale parken. U gaat op safari en geniet van het Afrikaanse landschap. De mooiste stranden vindt u aansluitend in Chintheche aan het beroemde Lake Malawi, geniet van de rust en relax!
Meer infoPrijs vanaf 3285 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be