Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Mozambique > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Een huwelijksreis in Mozambique kan worden samengevat in één prachtig plaatje - zonnige hemel, witte stranden en exotisch marineleven. Deze charmante bestemming ligt aan de Indische Oceaan, met haar heldere, warme wateren gevuld met koraalriffen en een overvloed aan zeedieren.

De afgelegen eilanden van de Quirimbas wachten om ontdekt te worden door u en uw partner op uw huwelijksreis. Verblijf op een exclusief privé-eiland en geniet samen van pure luxe op blote voeten.

Een ander archipel model dat garant staat voor een gelukzalige verblijf is dat van de Bazaruto.

Er zijn tal van formules of bent u op zoek naar de ‘ultieme’ honeymoon waarbij de genodigden op uw huwelijksfeest een bijdrage kunnen leveren bij het waarmaken van uw droomreis? Dan hebben wij de geknipte oplossing voor u. Via onze online tool ‘Give a trip’ kan u dit op een gebruiksvriendelijke en persoonlijke manier realiseren zonder dat het u extra tijd of geld kost. Klik hier voor meer details.

Dugong Beach Lodge
het restaurant, de lounge met tv en het grote terras hebben uitzicht op zee. Het zwembad heeft een bar, er is een kleine bibliotheek, souvenirshop, internettoegang in de lounge. Inbegrepen activiteiten: niet-gemotoriseerde watersporten zoals windsurfen, kanovaren en snorkelen. Optionele activiteiten: waterskiën en verschillende boottochten. De elektriciteit wordt opgewekt door een generator (beperkt aantal uur) en zonne-energie.
Superior LodgeMeer infoGeen prijzen
Bekijk de video
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be