Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Mozambique > Strand

 

Strand

Mozambique is een land, met een 2 500 kilometer lange kustlijn omspoeld door de warme wateren van de Indische Oceaan. Dus het is niet verwonderlijk dat wanneer de meeste mensen denken aan Mozambique, beelden van tropische eilanden en witte stranden met palmbomen spontaan opkomen! Hieronder een greep uit ons aanbod.

Dugong Beach Lodge
het restaurant, de lounge met tv en het grote terras hebben uitzicht op zee. Het zwembad heeft een bar, er is een kleine bibliotheek, souvenirshop, internettoegang in de lounge. Inbegrepen activiteiten: niet-gemotoriseerde watersporten zoals windsurfen, kanovaren en snorkelen. Optionele activiteiten: waterskiën en verschillende boottochten. De elektriciteit wordt opgewekt door een generator (beperkt aantal uur) en zonne-energie.
Superior LodgeMeer infoGeen prijzen
Baia Sonâmbula Guesthouse
het heerlijke ontbijtbuffet wordt geserveerd op het terras met uitzicht op de zee. Een uitnodigend zonneterras, lounge met minibar, gratis wifi, koffie/thee en vers fruit is op elke moment van de dag beschikbaar voor de gasten. Tofo biedt veel optionele activiteiten: spectaculaire duiken, snorkelen, surfen, vissen, paardrijden, etc.
Standard Plus GuesthouseMeer infoPrijs vanaf 41 euro
Machampane Wilderness Camp
in het hoofdgebouw van het camp is er een open eetkamer met een uitkijkplatform en boma. Het camp wordt van stroom voorzien via een generator (4 u. per dag). Inbegrepen activiteiten: 2 begeleide wandelsafari’s, ’s ochtends ca. 3 à 4 u. en ’s middags ca. 2,5 u.
Standard Plus CampMeer infoPrijs vanaf 190 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be