Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Namibië > Autorondreizen

 

Autorondreizen

Namibië is ideaal om zelf rond te rijden. Echter we raden aan om met een hoger gelegen wagen rond te rijden. Tijdens de reis door Namibië zal u namelijk aanzienlijke afstanden afleggen. Ook zijn veel wegen onverhard. Het is dan veel aangenamer om over een wat groter type auto te beschikken. Zo rijdt u net wat comfortabeler en zit u ook wat 'hoger' op de weg (ook erg handig bij het spotten van wild in bijvoorbeeld Etosha) in vergelijking met een normale sedan.
Houdt u steeds aan de aangegeven snelheden, de meeste ongelukken in Namibië hebben als oorzaken: te hard rijden, in het donker rijden, vermoeidheid en onervarenheid.
Tank ook steeds wanneer u de kans krijgt, en kijk bandenspanning af en toe na. Echter voor advies en een reisvoorstel op maat staan we steeds tot uw beschikking.

Namibia on a budget - 17 dagen
Namibia on a budget - 17 dagen
17 dagen autorondreis van/naar Windhoek
Namibië kent veel hoogtepunten en tijdens deze autorondreis combineert u ze bijna allemaal! U verblijft in rest camps van de nationale parken of in goede middenklasse pensions en guestfarms. Deze liggen allemaal in het nationaal park, reservaat, of er dichtbij. Zo verspilt u geen kostbare tijd met het maken van excursies en uitstapjes. Dit zijn ook de accommodaties die veel Namibiërs en Zuid-Afrikanen zelf bezoeken. Op die manier kunt u ook makkelijk contact leggen met de lokale bevolking.
Meer infoGeen prijzen
Via groen Namibië tot de Victoria Falls - 19 dagen
Via groen Namibië tot de Victoria Falls - 19 dagen
Tijdens deze autorondreis komt u maar liefst in 3 landen: Namibië, Botswana en Zimbabwe. In Namibië brengt u een bezoek aan de hoogste duinen ter wereld in Sossusvlei en gaat u op safari in het Etosha NP. U reist via de groene Caprivistrook en het wildrijke Chobe NP in Botswana. In Kasane (Botswana) levert u uw huurauto in en gaat u per transfer naar Zimbabwe, waar de reis eindigt bij de ontzagwekkende Victoria Watervallen. Een verrassend veelzijdige route, die u prima zelf kunt rijden!
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be