Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Namibië > Begeleide rondreizen

 

Begeleide rondreizen

Reist u liever in groep in plaats van individueel, dan kan Africa Tours u een verscheidenheid aan begeleide rondreizen in internationaal gezelschap aanbieden. Deze trips variëren van kampeerreizen tot middenklasse reizen.
Afrika is bij uitstek ook het meest geschikte continent voor 'overland reizen'. Een typische overland reis duurt meerdere weken en gaat door verschillende gebieden en landen. Soms bestrijkt het zelfs een volledig continent. “Off the beaten track” krijgt hier een nieuwe betekenis. Hieronder een greep uit ons aanbod, maar contacteer ons voor meer info.
Indien u echter wenst te reizen zonder grote afstanden overdag te overbruggen, is de Shongololo een ideaal alternatief. Een soort cruise op wielen, niet dagelijks koffers pakken en ten volle tijd besteden aan de excursies!

Desert & Delta - 21 dagen
Desert & Delta - 21 dagen
21 dagen reis in kleine groep tussen de woestijn en de groene delta
Deze veelomvattende reis begint bij de Victoria watervallen en een bezoek aan Zambia, voordat u de hoogtepunten van Namibië en Botswana gaat ontdekken. Het is een avontuur in één van de meest spectaculaire regio’s van zuidelijk Afrika.
Meer infoPrijs vanaf 2890 euro
Highlights of Namibia - 12 dagen
Highlights of Namibia - 12 dagen
12 dagen kampeerreis in kleine groepen van/naar Windhoek
Tijdens deze kampeerreis beleeft u het fascinerende Namibië en zijn prachtige natuur van dichtbij. Geniet ook van de veelzijdige cultuur van het land. Maak kennis met de Himba stammen, laat u betoveren door het werelderfgoed Twijfelfontein, beklim in Sossusvlei de hoogste duinen ter wereld, maak een wandeling over de boulevard van de kustplaats Swakopmund en ontmoet wilde dieren in de diverse nationale parken. U zult in Namibië uw hart verliezen!
Meer infoPrijs vanaf 1451 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be