Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Namibië > Reizen voor families

 

Reizen voor families

U weet hoeveel plezier kinderen hebben in de zandbak in de tuin, u kan zich wel inbeelden dat ze helemaal uit hun dak gaan in Namibië in de Sossusvlei, de thuishaven van 's werelds hoogste zandduinen.

Namibië is al lang een favoriete familiebestemming voor Zuid-Afrikaanse gezinnen. Het is een veilig land om te bezoeken en de meeste gebieden zijn malariavrij. En wie zot is van wilde dieren vindt zeker zijn gading in het Etosha National Park, waar wild bekijken vaak gepaard gaat met weinig meer dan stil staan bij een waterpoel en alles op u laten afkomen.

Familieplezier in Namibië - 15 dagen
Familieplezier in Namibië - 15 dagen
15 dagen Afrikaanse dieren, woestijnen en ’bush’ van/naar Windhoek
De eeuwige zonneschijn in Namibië biedt een fascinerend schouwspel voor groot en klein. Kinderen kunnen onbelemmerd genieten van de wilde dieren. Wij hebben bewust vaak meerdere nachten in dezelfde accommodatie ingepland, zodat de kinderen kunnen bijkomen van de lange reis en even lekker kunnen ontspannen bij bijvoorbeeld het zwembad. Tijdens de autoritten kunt u natuurlijk altijd een pauze inlassen om een picknick te nuttigen of simpelweg te genieten van het landschap. Dit Afrika-avontuur voor de hel...
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be