Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zambia > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Voor koppels die de traditionele huwelijksbestemmingen een beetje te voorspelbaar vinden, maakt Africa Tours graag een suggestie : probeer Zambia - het is Zuidelijk Afrika's Next Big Thing.

Zambia is vooral bekend om het natuurwonder van de wereld Victoria Falls, en zijn ongerepte nationale parken - van de rustige Lower Zambezi tot het wildrijke South Luangwa. Laat u verwennen in deze luxueuze lodges in unieke wildparken. Als de donderende lawine van het water bij Victoria Falls u niet onder de indruk brengt, dan is hier een lange lijst van avontuurlijke activiteiten mogelijk met verblijf in luxe lodges langs de rivier. Beeldt u in een romantisch candlelight diner in een luxe lodge, dit is zeker een ideale afsluiter van uw huwelijksreis in Zambia.

Zambia is natuurlijk een bijzonder exclusieve bestemming, maar dankzij onze online tool ‘Give a trip’ kunnen de genodigden op uw huwelijksfeest een bijdrage leveren bij het waarmaken van uw droomreis! Klik hier voor meer details.

Sanctuary Fly-In Safari - 7 dagen (Chichele)
Sanctuary Fly-In Safari - 7 dagen (Chichele)
7 dagen fly-in safari South Luangwa NP & Victoria Falls
Een fly-in safari is de ideale manier om grote afstanden op een comfortabele manier te overbruggen en geen onnodige tijd te verspillen aan lange autoritten. U arriveert uitgerust en kunt zo optimaal genieten van elk hoogtepunt van deze reis. De eersteklas lodges en kampen, de uitstekende service en de excellente keuken zorgen voor een optimale Afrika ervaring.
Meer infoPrijs vanaf 2970 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be