Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zimbabwe > Begeleide rondreizen

 

Begeleide rondreizen

Reist u liever in groep in plaats van individueel, dan kan Africa Tours u een verscheidenheid aan begeleide rondreizen in internationaal gezelschap aanbieden. Deze trips variëren van kampeerreizen tot middenklasse reizen.
Afrika is bij uitstek ook het meest geschikte continent voor 'overland reizen'. Een typische overland reis duurt meerdere weken en gaat door verschillende gebieden en landen. Soms bestrijkt het zelfs een volledig continent. “Off the beaten track” krijgt hier een nieuwe betekenis. Hieronder een greep uit ons aanbod, maar contacteer ons voor meer info.

Zimbabwe & Botswana Safari - 16 dagen
Zimbabwe & Botswana Safari - 16 dagen
16 dagen kampeersafari van/naar Johannesburg met Sunway Safaris
Zimbabwe is landschappelijk gezien een van de mooiste en Botswana een van de dierenrijkste bestemmingen in zuidelijk Afrika. Het is een onvergetelijke ervaring om de hoogtepunten van deze 2 bijzondere landen in combinatie te bezoeken. Een kampeerreis in een kleinschalige groep voor jongeren en zij die zich nog jong voelen. Iedereen zet zijn eigen tent op en de keukendienst wordt gezamenlijk geregeld – het samenhorigheidsgevoel maakt deze reis extra bijzonder!
Meer infoPrijs vanaf 1650 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be