Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zimbabwe > Victoria Falls

 

Victoria Falls

Een bezoek aan het wereldberoemde natuurwonder van de Victoria Falls zou, indien de tijd het toelaat, onderdeel moeten zijn van iedere reis naar Zuidelijk Afrika. De hier omschreven accommodaties in Victoria Falls, Zimbabwe, vormen een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de watervallen.

In Victoria Falls kunt u ter plaatse heel veel activiteiten boeken. De stad heeft zich ontwikkeld tot de 'avonturenstad' van Afrika. Enkele activiteiten zijn: tochten op een olifant, wildwaterraften, bungeejumpen, een boottocht op de Zambezi rivier bij zonsondergang, kanotochten, safari's en golf.

The Victoria Falls Hotel
er is een groot terras, waar u een prachtig uitzicht heeft op de brug die Zimbabwe met Zambia verbindt. Er is een restaurant ´Livingstone´, een buitenzwembad, verlichte tennisbanen, kapsalon, spa, bibliotheek, bar, souvenirwinkel, zakencentrum, wasservice, babyoppas en een wisselkantoor.
4.0 starsMeer infoPrijs vanaf 295 euro
The Kingdom at Victoria Falls
de gebouwen van het resort staan rondom een kunstmatig aangelegd meer. De Victoria Falls liggen op ca. 10 min. loopafstand en de weg ernaartoe voert door een woud. Het complex heeft 4 buitenzwembaden, bars, kapsalon, apotheek, massagemogelijkheden, babyoppas, kinderspeelplaats, diverse winkels, bankfiliaal, zakencentrum en een bewaakte parkeerplaats. Er zijn diverse restaurants: het White Waters restaurant met terras voor ontbijtbuffet en diner, een Steakhouse restaurant, Panarotti’s in de stijl van een Italiaanse trattoria (pizza’s en pasta’s), de Coffee Shop (kleine gerechten en snacks...
3.5 starsMeer infoPrijs vanaf 210 euro
The Elephant Camp
vanaf het terras bij het hoofdgebouw heeft u een spectaculair uitzicht over de rook van de Victoria Falls, maar ook op de waterdrinkplaats bij de accommodatie en het Zambezi ravijn. Het camp biedt dagelijks een gratis transfer aan naar de stad Victoria Falls. Hier kunt u de indrukwekkende watervallen bezoeken, een bezoek brengen aan de souvenirmarkt of aan het olifantenproject van Wild Horizons.
Deluxe CampMeer infoPrijs vanaf 412 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be