Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zuid-Afrika > Autorondreizen

 

Autorondreizen

Voor degenen die zelf wensen rond te rijden, heeft Zuid-Afrika veel te bieden! Uitstekend en filevrije wegen. De routes leiden u langs steile bergpassen en pittoreske wijngaarden, langs wilde kusten en uitstekende safarigebieden. Leer over de geschiedenis en cultuur, geniet van heerlijke maaltijden en van de geweldige gastvrijheid!

Een 'self drive' vakantie biedt de vrijheid en flexibiliteit om gebieden te verkennen op uw eigen comfortabele tempo, uw reis helemaal te ontwerpen volgens uw eigen voorkeur, en natuurlijk is het ideaal om verborgen schatten te ontdekken. Grote autoverhuurbedrijven zijn dan ook alom vertegenwoordigd in de meeste Zuid-Afrikaanse steden.

Ontdek één van onze voorbeeldreizen of neem contact op met ons team om helpen de vakantie van uw leven samen te stellen!

Charmant Zuid-Afrika - 18 dagen
Charmant Zuid-Afrika - 18 dagen
18 dagen autorondreis met verblijf in kleinschalige en sfeervolle accommodaties
Tijdens deze autorondreis overnacht u in bijzondere accommodaties op de mooiste locaties van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis verkent u de beroemde Tuinroute en maakt u een mooie safari nabij Krugerpark. U kunt deze reis desgewenst aan uw persoonlijke wensen aanpassen, wij maken graag een voorstel op maat.
Meer infoGeen prijzen
Klassiek Zuid-Afrika - 19 dagen
Klassiek Zuid-Afrika - 19 dagen
19 dagen klassieke hoogtepunten van Johannesburg naar Kaapstad
Ontdek de mooiste gebieden van Zuid-Afrika tijdens een autorondreis van Johannesburg naar Kaapstad. Prachtige landschappen, grandioze kusten, een bruisend stadsleven en uitstekende safarimogelijkheden wachten op u. U reist op eigen tempo en de accommodaties zijn al voor u geboekt. Op sommige plaatsen hebben wij een extra overnachting genomen om te voorkomen dat u steeds met de auto onderweg bent. U kunt kiezen uit standaard accommodaties (STD) of superior accommodaties (SUP).
Meer infoGeen prijzen
Het mooiste van Zuid-Afrika - 21 dagen
Het mooiste van Zuid-Afrika - 21 dagen
21-daagse autorondreis om op ontspannen wijze kennis te maken met de hoogtepunten van Zuid-Afrika
Fantastische autorondreis om Zuid-Afrika in een rustig tempo te verkennen. U komt tijdens deze reis langs alle onmisbare hoogtepunten. Zo kunt u op safari in het prachtige Hluhluwe-iMfolozi GR of kunt u relaxen aan het ongerepte strand nabij St. Lucia en bezoekt u het plaatsje Hermanus, waar u in de periode juli tot november walvissen voor de kust kunt aanschouwen. Heeft u wat minder tijd, dan kunt u ook de reis opsplitsen in een reis van Johannesburg tot Durban of van Port...
Meer infoGeen prijzen
De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika - 19 dagen
De mooiste nationale parken van Zuid-Afrika - 19 dagen
19 dagen natuur en safari´s van/naar Johannesburg
Tijdens deze rondreis per huurauto bezoekt u de beschermde wildreservaten van Zuid-Afrika van/naar Johannesburg. Op deze manier kunt u optimaal kennismaken met de Zuid-Afrikaanse fauna en flora. Tijdens de reis zijn ook een aantal begeleide safari’s inbegrepen.
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be