Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zuid-Afrika > Begeleide rondreizen

 

Begeleide rondreizen

Reist u liever in groep in plaats van individueel, dan kan Africa Tours u een verscheidenheid aan begeleide rondreizen in internationaal gezelschap aanbieden. Deze trips variëren van kampeerreizen tot middenklasse reizen.
Afrika is bij uitstek ook het meest geschikte continent voor 'overland reizen'. Een typische overland reis duurt meerdere weken en gaat door verschillende gebieden en landen. Soms bestrijkt het zelfs een volledig continent. “Off the beaten track” krijgt hier een nieuwe betekenis. Hieronder een greep uit ons aanbod, maar contacteer ons voor meer info.
Indien u echter wenst te reizen zonder grote afstanden overdag te overbruggen, is de Shongololo een ideaal alternatief. Een soort cruise op wielen, niet dagelijks koffers pakken en ten volle tijd besteden aan de excursies!

Zuid-Afrika, de regenboognatie - 17 dagen
Zuid-Afrika, de regenboognatie - 17 dagen
17 dagen rondreis door bekende en minder bekende gebieden van Zuid-Afrika van Johannesburg naar Kaapstad
Tijdens deze reis ontdekt u alle hoogtepunten van Zuid-Afrika en zijn nationale parken. In een kleine groep verkent u het Krugerpark, het kleine koninkrijk Swaziland, de thuisbasis van de Zulu’s, het wandelparadijs Drakensbergen, de vrijwel onaangetaste Wild Coast en de Tuinroute. U komt ook in contact met de lokale bevolking en hun cultuur. Wandelingen brengen u dichter bij de regenboognatie en haar bevolking.
Meer infoPrijs vanaf 1850 euro
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be