Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zuid-Afrika > Huwelijksreizen

 

Huwelijksreizen

Een huwelijksreis naar Zuid-Afrika is ideaal voor het bruidspaar op zoek naar eenzaamheid en verwennerij na vele maanden van hectische huwelijksplanning.

In de wijnlanden van de Westkaap, gaat luxe hand-in-hand met goede wijn en uitstekend dineren. In de Zuid-Afrikaanse bush, kan u ontspannen in de meest luxueuze suites met uitstekende safarimogelijkheden. Of maak de combinatie met Mauritius voor de ideale strandbeleving! Laat u tijdens uw huwelijksreis verrassen door dit veelzijdig land en uw honeymoon wordt er een om nooit te vergeten.

Of bent u op zoek naar de ‘ultieme’ honeymoon waarbij de genodigden op uw huwelijksfeest een bijdrage kunnen leveren bij het waarmaken van uw droomreis? Dan hebben wij de geknipte oplossing voor u. Via onze online tool ‘Give a trip’ kan u dit op een gebruiksvriendelijke en persoonlijke manier realiseren zonder dat het u extra tijd of geld kost. Klik hier voor meer details.

Safari in stijl - 17 dagen
Safari in stijl - 17 dagen
17 dagen rondreis van/naar Johannesburg in exclusieve accommodaties.
Luxe en hoogwaardige service zijn de sleutelwoorden van deze reis. Slaap als een koning, eet als een fijnproever en geniet met volle teugen in de zorgvuldig geselecteerde accommodaties. U ontdekt het beste van noordelijk Zuid-Afrika en zijn dierenparadijs. Onder begeleiding van ervaren en goed opgeleide rangers geniet u dagelijks van minimum 2 safari-activiteiten in de wildreservaten. South Africa at its best!
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be