Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Home > Bestemmingen > Zuidelijk Afrika > Zuid-Afrika > Reizen voor families

 

Reizen voor families

Zuid-Afrika is een perfecte vakantiebestemming voor families. U heeft de flexibiliteit om uw eigen auto te huren en hierdoor kunnen we helpen met een reis op maat voor u op te stellen. Er is keuze voor elk budget en er zijn uitstekende gezinsvriendelijke accommodaties waar kinderen van alle leeftijden worden geaccepteerd.

Als u zich zorgen maakt over malaria en niet van de gedachte houdt dat uw kinderen anti-malaria medicijnen nemen, zijn er tal van uitstekende gezinsvriendelijke malariavrije safarimogelijkheden. Hieronder alvast een voorbeeld, maar contacteer ons voor een reis op maat!

Langs de Tuinroute - 11 dagen
Langs de Tuinroute - 11 dagen
11 dagen autorondreis langs de Garden Route - malariavrij, ideaal voor gezinnen
De Tuinroute of Garden Route, het groene hart van Zuid-Afrika, biedt een waaier aan excursiemogelijkheden en ontelbare activiteiten. Ontdek rustig en ontspannen de regio’s van Kaapstad tot Port Elizabeth, en verblijf telkens 2 nachten op dezelfde bestemming. U kunt de reis ook verlengen met enkele nachten Kaapstad of de wijnregio. Deze rondreis is geschikt voor iedereen, maar vooral ook voor gezinnen met kinderen. Het gaat namelijk om malariavrije gebieden, de dagetappes zijn kort en er is v...
Meer infoGeen prijzen
Bergen & safari’s - 13 dagen
Bergen & safari’s - 13 dagen
13 dagen van Johannesburg naar Kaapstad, malariavrij familieplezier
Tijdens deze rondreis van Johannesburg naar Kaapstad ziet u enkele hoogtepunten van dit fascinerende land, zoals de imposante Drakensbergen, de subtropische Indische Oceaan met de multiculturele haven- en strandstad Durban, een kindvriendelijk en malariavrij wildpark met verblijf in een safarilodge en de zoektocht naar de Big Five, de schilderachtige Tuinroute en Kaapstad met Kaap de Goede Hoop en het pittoreske wijngebied. Gepast en geweldig voor kinderen!
Meer infoGeen prijzen
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be