Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Aussietours beginpagina

Kantoor moeilijk bereikbaarBELANGRIJK!! Het op- en afrittencomplex nr. 6 Roeselare/Izegem op de E403 dat aansluit op de N36 in Izegem krijgt de komende maanden een grondige opknapbeurt. De eigenlijke werken aan het op- en afrittencomplex starten op 17 maart. Meer info over de wegenwerken vind je via onderstaande link.
Lees meer

Verstrengde formaliteiten voor wie met kinderen naar Zuid-Afrika reist!Vanaf 1 oktober 2014 verstrengt Zuid Afrika de formaliteiten voor wie met kinderen het land binnenkomt, dan zullen ouders die met hun minderjarige kinderen willen reizen in het bezit moeten zijn van een geboortecertificaat van hun kind in het Engels, waarop de gegevens van de ouders zijn vermeld. De regels gelden voor kinderen tot 18 jaar die zowel in en naar Zuid-Afrika reizen als voor een transit periode. Naast de originele geboorteakte is ook een gecertificeerd kopie van het origineel toestaan. Deze is verkrijgbaar bij de gemeente waar men geboren is.

Waarom boeken bij Africa Tours?Scherpe prijzen door directe verkoop
Professioneel reisadvies van specialisten

Lees meer

Zambia - authentieke safari!Zambia onbekend maar niet onbemind, laat u inspireren door de ervaring van klanten Nicole en Anouk Rebin - Weyn
Lees meer

Op Safari in BotswanaOp zoek naar een unieke safari? Laat u inspireren door de feedback van onze klanten Spaargaren. We zijn alvast overtuigd !!!
Lees meer

Met de kids door NamibiëTijdens de maanden juli en Augustus, is libelle redacteur Anne-Catherine met haar hele gezin, dwars door de Afrikaanse natuur op avontuur is geweest in samenwerking met Africa Tours. Lees hier meer over haar avonturen. Het doet ons alvast watertanden!!!
Lees meer

Op zoek naar een avontuurlijke reis?Op zoek naar een avontuurlijke reis naar zuidelijk Afrika, maar weet niet naar waar of wanneer? Bekijk onderstaande link via lees meer en contacteer ons voor een reis met bijhorende vluchten! Hier alvast een extra teaser van onze klant Joris Ooms!
Lees meer

Facebook
Gratis brochure
Nieuwsbrief
Offerte
Geschenklijst
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be