Africa ToursContacteer ons voor een afspraak: 051 708 171

Jump over navigation
Reiscafe

Aussietours beginpagina

Onze kantoren zijn uitzonderlijk gesloten op vrijdag 26 en zaterdag 27 september. Het ganse team van BEST OF TRAVEL gaat 3 dagen op opleiding om u vanaf maandag 29 september nog beter te kunnen dienen.


Kantoor moeilijk bereikbaarBELANGRIJK!! Het op- en afrittencomplex nr. 6 Roeselare/Izegem op de E403 dat aansluit op de N36 in Izegem krijgt de komende maanden een grondige opknapbeurt. De eigenlijke werken aan het op- en afrittencomplex starten op 17 maart. Meer info over de wegenwerken vind je via onderstaande link.
Lees meer

Waarom boeken bij Africa Tours?Scherpe prijzen door directe verkoop
Professioneel reisadvies van specialisten

Lees meer

Zambia - authentieke safari!Zambia onbekend maar niet onbemind, laat u inspireren door de ervaring van klanten Nicole en Anouk Rebin - Weyn
Lees meer

Op Safari in BotswanaOp zoek naar een unieke safari? Laat u inspireren door de feedback van onze klanten Spaargaren. We zijn alvast overtuigd !!!
Lees meer

Met de kids door NamibiëTijdens de maanden juli en Augustus, is libelle redacteur Anne-Catherine met haar hele gezin, dwars door de Afrikaanse natuur op avontuur is geweest in samenwerking met Africa Tours. Lees hier meer over haar avonturen. Het doet ons alvast watertanden!!!
Lees meer

Op zoek naar een avontuurlijke reis?Op zoek naar een avontuurlijke reis naar zuidelijk Afrika, maar weet niet naar waar of wanneer? Bekijk onderstaande link via lees meer en contacteer ons voor een reis met bijhorende vluchten! Hier alvast een extra teaser van onze klant Joris Ooms!
Lees meer

Facebook
Gratis brochure
Nieuwsbrief
Offerte
Geschenklijst
Africa Tours - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 708 171 - Lic. 1085 - info@africatours.be